Lynge Byfest Markedsplads


Her ses Lynge Byfest markedsplads som den ser ud 2019.
Vi har ændret på placeringen af stande i 2019, da vi gerne ville have en bedre sammenhæng mellem alle dele af markedet, kræmmerne og publikum. Standene er således vendt 90 grader, så de ligger på langs med Kedelsøvej.
Markedsplads 2019

                                        
Placering af stadepladserne. 
 
Stadepladser er i moduler efter følgende regler.
 
Alm. moduler/stande blå
Moduler a' 3 x 7 meter = 21 m2, (3 meter i bredde og 7 meter i dybde).
 
Prisen er kr. 350,00 pr. modul og er alle med strøm.
 
Man booker stand ved at vælge det antal moduler der er nødvendig til den plads der er behov for, telt, campingvogn incl.træk, pavillon, bord eller lign. En stand/modul af gangen, da det er ikke muligt at booke flere på én gang.
 
Eksempel: Behov 6 meter i bredde = 2 moduler a' kr. 350,00 = 1 stand.
 
Det indskærpes med de nye tiltag, at det ikke accepteres, - og vi kan ikke hjælpe, der bookes for lidt plads til de faktiske mål på det udstyr der skal være på standen, hvis det overskrider målene på modulerne/standen.
Dette tiltag er også grundet de skærpede krav og påbud fra brandmyndighederne, der betyder vi skal overholde de lovpligtige afstande til nabolejer.
 
Vigtigt!
Vi gør opmærksom på, at viser det sig, du har større vogn el. lign. når du ankommer i forhold de bestilte moduler. Vil det betyde vi ikke kan anvise dig den plads du har reserveret, men må flytte dig til en anden ledig plads, hvis det er muligt. Vi kan ikke flytte andre lejere, der overholder de angivende retningslinjer på målene, på det lejede areal fra deres plads grundet dette.
 
Så husk! tag nøjagtig og total mål af dit evt. telt, campingvogn eller andet udstyr, og reserver/book moduler efter det.