Programmet 2019

Programmet 2019, i flere detaljer, kan vi nævne følgende program.
 
Cirkus 
Velkommen i Cirkus Baldoni, som i år er at finde til Lynge Byfest og Kræmmermarked. Billetter vil blive udbudt til salg og kan købes i Super Brugsen Lynge. 

Forestillingen er bygget op over et tema - en flyvetur. I kommer på lidt af en rejse i Cirkus Baldoni, når Kaptajn Baldoni og hans besætning tager Jer med på en flyvetur til de forskellige lande, hvor artisterne kommer fra. Forestillingen går i luften fredag aften d. 23 august.

Vi skal ikke undlade at gøre opmærksom på, at der kommer til at være mange gode og sjove oplevelser til Lynge Byfest. Man kan komme til det store sildebord som Super Brugsen i Lynge leverer, og ovenikøbet gratis. Der vil være traktorringridning og trillebør-ræs, mellem Allerøds politikere, Lynge Erhvervsforening og Lyngeborgere. Der vil være spændende politisk folkemøde.

Som noget nyt, vil der for første gang blive afholdt en konkurrence i pælesidning. Der vil være ballonmand gående på pladsen.

Mercedes Klubben 
Kommer forbi og præsentere nogle veteraner.

Allerød Musikskole
Der med nogle af skolens talenter og bands kommer og underholder.
 
Lynge børnekor
Lynge Byfest kan også præsentere Lynge børnekor.

Få gratis rideture

Stutsborg Rideskole kommer lørdag den 24. august mellem klokken 12.30 og 15.30 forbi Lynge Byfest med deres rolige heste og giver en gratis ridetur til alle de børn, som lægger vejen forbi byfesten i dette tidsrum.

"Vi er rigtig glade for at kunne være med til at skabe den bedst mulige fest i Lynge. Vi kommer med mandskab og hjælper børnene rundt på deres ridetur," siger Marie Kirk Andersen, som ejer Stutsborg Rideskole.

Gospelgudstjeneste
Vi vil også gerne gøre opmærksom på den store gospelgudstjeneste, som sognepræst Mads Jacob Iversen og Linda Andrews med gospelkor afholder søndag d. 25. august.